Asociaţia Transilvania Vie a fost înfiinţată de un grup de tineri din Miercurea Ciuc, care au în comun iubirea lor pentru Transilvania şi dorinţa de a o cunoaşte mai bine. Înfiinţarea asociaţiei a fost precedată de organizarea unor excursii cu bicicletă, scopul acestor excursii fiind o familiarizare şi mai bună cu spaţiul nostru vital şi mediul nostru înconjurător, Transilvania.

Aceste excursii cu bicicletă ne-au confirmat că Transilvania este un loc foarte variat din punct de vedere cultural, gastronomic şi turistic. Dorim să arătăm această Transilvanie colorată atât celor care trăiesc aici cât şi celor de peste hotare, încercând astfel să facem viaţa transilvăneană şi mai vie.

Asociaţia noastră şi-a propus ca obiectiv dezvoltarea vieţii turistice, gastronomice şi culturale a Transilvaniei, întrucât credem că această dezvoltare poate duce la prosperitatea vieţii economice din Transilvania.

Vă prezentăm câteva din activităţile asociaţiei :

1. Organizăm excursii cu bicicletă deja din 2005. Prin aceste excursii dorim să cunoaştem Transilvania şi să formăm o comunitate dinamică şi activă, care are ca obiectiv folosirea conştientă a înzestrărilor acestei regiuni.

2. Posibilităţile care se ascund în gastronomia transilvăneană nu au fost încă recunoscute. Din această cauză asociaţia noastră şi-a propus ca un alt obiectiv popularizarea bucătăriei ardeleneşti prin organizarea unor evenimente gastronomice proprii şi prin participarea la diferitele festivaluri gastronomice transilvănene.

3. Avem intenţia de a realiza un portal dedicat turismului şi culturii din Transilvania. Prin acest portal dorim să facem cunoscute obiectivele turistice şi culturale din Transilvania, prestatorii de servicii în domeniul turistic, festivităţile organizate, şi să oferim informaţii utile celor care vor să viziteze Transilvania.

4. Portalul turistic creează posibilitatea formării unei comunităţi virtuale de călători. Membrii acestei comunităţi virtuale ar putea ajuta activităţile noastre prin povestirea impresiilor trăite în Transilvania, prin împărtăşirea fotografiilor, înregistrărilor video, şi aşa mai departe.

5. Informaţiile obţinute şi relaţiile stabilite vor fi folosite pentru crearea unui atelier turistic, care se va ocupa de consiliere turistică, de prognoza trendurilor turistice şi de brandingul regiunilor, contribuind şi astfel la consolidarea economică a Transilvaniei.

În activităţile noastre ne bazăm pe persoane şi comunităţi preocupate de viitorul Transilvaniei. Pentru atingerea obiectivelor noastre agreăm cu cea mai mare plăcere ofertele de cooperare şi subvenţionare a persoanelor şi comunităţilor implicate.

<<<aprilie 2019>>>
LMMJVSD
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Joi, 2015. dec. 31.
Duminică, 2015. noi. 01.
Joi, 2015. oct. 01.
Joi, 2015. iul. 30.
Luni, 2015. iul. 20.

SponsoriParteneri